Wie de beste cross-over innovatie van dit jaar heeft bepalen we natuurlijk niet zelf, dat doet onze vakkundige jury voor ons. Dit jaar bestaat deze uit: Alexander van de Koevering, Marianne Driesse, Tom Koenderman en Marius Woldberg.

Alexander van de Koevering (Juryvoorzitter, Rabobank IJsseldelta)
Directeur van Rabobank IJsseldelta. De Cross-over Innovation Challenge en Rabobank IJsseldelta werken als organisaties al jaren samen. “Een goed ondernemersklimaat in de Regio maakt de Regio Zwolle sterker en het XIC speelt daar een grote rol bij”, aldus Alexander van de Koevering.

 

Marianne Driesse (Wydo NBD)
Technisch specialist NBD. Wydo NBD is een start-up vanuit Koninklijke Van Wijhe Verf, gericht op het versnellen van  innovatieve ontwikkelingen voor verduurzaming van de watergedragen industrie m.b.t. CASE (Coating, Adhesives, Sealants,  Elastomers). Volop kennis over ontwikkelingen en innovaties dus.

 

Tom Koenderman (Winnaar XIC2017, eigenaar Cloudgarden)
Winnaar van XIC2017, eigenaar Clougarden. Tom Koenderman is de winnaar van de challenge van het afgelopen jaar. Hij weet dan ook als geen ander wat samenwerking inhoudt en hoe je deze het best vorm kunt geven.

 

Marius Woldberg (Oud-directeur Kennispoort Regio Zwolle)
Oud-directeur Kennispoort Regio Zwolle. Zag de eerdere vier jaar cross-over innovaties voorbij komen, hecht ook de rest van het jaar een groot belang aan samenwerking en heeft een neus voor goede innovaties.

 

De jury kiest uit alle inzendingen eerst een shortlist van drie genomineerden. Deze presenteren we voorafgaand aan het congres aan je, zodat er vast kennis gemaakt kan worden. De uitreiking van de award vindt 13 september plaats tijdens een exclusief XIC-diner.

 

Meer weten over de totstandkoming van de wedstrijd? Lees dan het artikel waarin Marius Woldberg tekst en uitleg geeft over vijf jaar XIC.