Rabobank IJsseldelta werkt als organisatie al jaren samen met de X-over Innovation Challenge. “Een goed ondernemersklimaat in de Regio maakt de Regio Zwolle sterker en het XIC speelt daar een grote rol bij”, aldus Alexander van de Koevering, directeur van de Rabobank IJsseldelta.

 

De rol van Rabobank
De organisatie stimuleert nieuwe initiatieven van ondernemers in de Regio. Samen kunnen ondernemers nu eenmaal meer bereiken dan alleen. Daarbij stuurt de Rabobank op langjarige samenwerking, met het oog op coöperatief gedachtegoed. Van de Koevering: “Ongeveer de helft van onze zakelijke klanten is in de regio actief. We zeggen dan ook niet voor niets: als het goed gaat met de regio, dan gaat het goed met ons”.

 

Samenwerking in de Regio
Zowel de ondernemers die als bezoeker naar de Cross-over Innovation Challenge komen als de organisatoren van het congres hechten waarde aan het vinden van goede samenwerkingen. De initiatieven in de Regio zorgen ervoor dat het ondernemersklimaat wordt gestimuleerd. Bij het XIC komen ondernemers uit de Regio samen, worden ze geïnspireerd en ontstaan er nieuwe initiatieven.

 

Meer informatie op de website van de Rabobank